Uw Vloerafwerking laten uitvoeren door FiX'iT Klusservice?

Op zoek naar een zorgvuldige vloerenlegger in Breda en omstreken? Wilt u uw gloednieuwe laminaat- of pvc-vloer laten leggen door professionals? Bij FiX'iT ontzorgen we u graag.

Vloerenlegger breda

Op zoek naar een professionele vloerenlegger in Breda en omstreken?

Op zoek naar een zorgvuldige vloerenlegger in Breda en omstreken? Wilt u uw gloednieuwe laminaat- of pvc-vloer laten leggen door professionals? Bij FiX'iT ontzorgen we u graag. Met ons professioneel team maken wij het verschil in prijs en bovenal kwaliteit. Door onze superscherpe legprijzen bent u een dief van uw eigen portemonnee als u het leggen van uw vloer ergens anders uitbesteedt. Wilt u zeker zijn van een mooi resultaat tegen een scherpe prijs? Onze vloerenleggers nemen u het werk graag uit handen!

Welk legpatroon kies je?

Het vaakst wordt een vloer – zowel van laminaat als PVC en hout – in wildverband gelegd. Dit wil zeggen dat je na de eerste baan planken de volgende baan begint met het stuk dat van de eerste baan over is gebleven. Op die manier verspringen de planken op een onregelmatige manier en houd je amper reststukken over.

Ook de lengterichting van de planken kun je zelf bepalen. Meestal worden de planken met de kopse kant dwars op het grootste raam gelegd, zo valt het licht evenwijdig aan de planken en vallen de naden het minst op. Maar je kunt ook kiezen voor een optisch effect: een lange kamer lijkt minder lang als de planken in de breedte gelegd worden. Een ander ruimtelijk effect kun je creëren door de planken diagonaal te leggen.

Offerte aanvragen

Contact Informatie

FiX'iT Klusservice
Kalshoven 32
4825 AM Breda

KvK nr: 72068477
BTW nr: NL001785658B14

+31 (0)76 204 5360
offerte@fixitklusservice.nl

Contact opnemen met ons? Wij helpen u graag verder!

"Op werkdagen reageren wij binnen 48 uur"

Scroll naar boven