Uw Badkamer renovatie laten uitvoeren door FiX'iT Klusservice?

Is uw badkamer aan vernieuwing toe? Oude tegels en sanitair kunnen een doorn in het oog zijn. Wilt u graag een nieuwe badkamer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

toilet renovatie

Badkamer renovatie, betrouwbaar en betaalbaar.

Is uw badkamer aan vernieuwing toe? Oude of beschadigde tegels en sanitair kunnen een doorn in het oog zijn. Wilt u graag een mooie moderne badkamer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FiX'iT Klusservice is gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Wij verzorgen uw badkamer renovatie in Breda en omstreken.

De badkamer, een ruimte om te ontspannen.

Voorheen was de badkamer met name een functionele ruimte. Tegenwoordig ziet men de badkamer steeds meer als een ruimte om in te ontspannen na een lange dag. Een lekker bad met een glas wijn en een boek of een ontspannende lange douche. Heerlijk toch? We zien de mooiste ontwerpen voorbijkomen compleet afgestemd op de wensen van de gebruiker. Wilt u ook een badkamer waarin u helemaal tot rust kunt komen en die uiteraard ook functioneel is? Dan kunnen wij u helpen.

Wij realiseren uw wensen.

Wilt u graag het huidige sanitair vervangen, een bad of een nieuwe douche of nieuwe badkamertegels? Wilt u enkele delen van uw badkamer renoveren of de gehele badkamer. Bij het ontwerp is het ook van belang om na te denken over de toekomst. Een badkamer gaat een lange periode mee, dus u wilt er graag vele jaren van kunnen genieten. Wij brengen uw wensen in kaart en maken deze werkelijkheid. Onze installateurs installeren uw nieuwe badkamer, zodat u, voordat u het weet, kunt genieten van uw vernieuwde badkamer.

Offerte aanvragen

Contact Informatie

FiX'iT Klusservice
Kalshoven 32
4825 AM Breda
Nederland

+31 (0)76 204 5360
offerte@fixitklusservice.nl

Contact opnemen met ons? Wij helpen u graag verder!

"Op werkdagen reageren wij binnen 48 uur"

Scroll naar boven