ONZE DIENSTEN...

Staat uw klus er niet bij? Neem dan contact met ons op.

UW KLUS, ONZE ZORG!..

Ons ervaren team van vakmensen staat bekend om hun vakmanschap en toewijding aan kwaliteit. Van het eerste idee tot het laatste likje verf begeleiden we je tijdens het hele proces. We luisteren naar jouw wensen en werken nauw samen om een op maat gemaakt plan te ontwikkelen dat past bij jouw stijl, budget en levensstijl.

Of het nu gaat om het slopen van muren, het leggen van nieuwe vloeren, het installeren van moderne verlichting of het aanpassen van de indeling van jouw ruimtes, wij zorgen voor elk detail. We streven ernaar om de overlast tot een minimum te beperken en houden ons aan de planning, zodat je snel kunt genieten van jouw vernieuwde huis.

Offerte aanvragen

Contact Informatie

FiX'iT Klusservice
Kalshoven 32
4825 AM Breda

KvK nr: 72068477
BTW nr: NL001785658B14

+31 (0)76 204 5360
offerte@fixitklusservice.nl

WAT KLANTEN ZEGGEN...

Laat u overtuigen door de positieve feedback van onze klanten.

Wij zijn goed geholpen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en tijdens de klus duidelijk aangegeven wat wel en niet kon. Wij zijn super blij met het prachtige resultaat dankzij Fixit!

Jack is een fijne vent, die meedenkt, zijn afspraken na komt en goed werk levert. Daar waar we niet helemaal tevreden waren zorgt hij alsnog voor een passende oplossing. We hebben Jack inmiddels voor twee kleinere en een grote klus ingeschakeld, en zullen zeker opnieuw gebruik maken van zijn diensten.
Zeer tevreden. Kon er ook snel terecht. Offerte was duidelijk en de betaling fijn via ideal

Contact opnemen met ons? Wij helpen u graag verder!

"Op werkdagen reageren wij binnen 48 uur"

Scroll naar boven