Uw Loodgieterswerk laten uitvoeren door FiX'iT Klusservice?

Op zoek naar een betrouwbare en betaalbare loodgieter voor Breda en omstreken? Installatie- en loodgieterswerk zijn onderdeel van het werk van FiX'iT Klusservice.

loodgieter Breda

Op zoek naar een loodgieter in Breda en omstreken?

Op zoek naar een betrouwbare en betaalbare loodgieter voor Breda en omstreken? Installatie- en loodgieterswerk zijn onderdeel van het werk van FiX'iT Klusservice. Wat het probleem ook is, wij verhelpen het probleem voor u in een handomdraai. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat houdt installatie en loodgieterswerk in?

Hieronder vallen alle werkzaamheden op het gebied van leidingen, afvoeren, Cv-installaties, gas en water. Van een lekker warm huis tot een verkoelende airco. En van een goed werkende riolering tot een kraan die niet drupt. Installatie- en loodgieterswerk is vaak niet echt zichtbaar, maar wel uitermate belangrijk voor uw woongenot.

Een ervaren en betrouwbare partner: FiX'iT Klusservice

Wie gebruik maakt van onze diensten, huurt een bedrijf met jarenlange ervaring in. Niet alleen zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied, wij werken ook met de beste kwaliteitsmaterialen. U kunt met een gerust hart het loodgieterswerk overlaten aan FiX'iT Klusservice.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij verzorgen onder andere de volgende installatie- en loodgieterswerken:

  • verwarmingssystemen
  • rioleringen
  • afvoeren
  • aanleggen van gas- en waterleidingen
  • zinken en koperen goten
  • sanitair
  • oplossen van verstoppingen
  • verleggen van leidingen

Soms gebeuren er vervelende ongelukjes en vaak ook nog op het foute moment. Uiteraard hoort dit bij het leven, maar als u een lekkage heeft, is dit toch geen pretje. Op zulke momenten zoekt u een betrouwbare en vakkundige loodgieter in Breda of omgeving.

Heeft u vragen over loodgieterswerk, of heeft u een loodgietersklus? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Ons enthousiaste team helpt u graag verder met elke loodgieters vraag.

Offerte aanvragen

Contact Informatie

FiX'iT Klusservice
Kalshoven 32
4825 AM Breda

KvK nr: 72068477
BTW nr: NL001785658B14

+31 (0)76 204 5360
offerte@fixitklusservice.nl

Contact opnemen met ons? Wij helpen u graag verder!

"Op werkdagen reageren wij binnen 48 uur"

Scroll naar boven