Uw Tegelwerk laten uitvoeren door FiX'iT Klusservice?

Wij helpen u met de keuze voor uw tegelwerk in uw woning. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt. Wij verzorgen het tegelwerk in Breda en omstreken.

Tegelzetter Breda

Badkamer

Uw badkamer is de plek waar u tot rust wilt komen. Daarom is het belangrijk om de tijdloze badkamer aan te laten sluiten op uw leven. Houdt daarom bij de inrichting van uw badkamer al rekening met eventuele toekomstplannen. Denk hierbij aan gezinsuitbreiding, opgroeiende kinderen of het ouder worden van u zelf. Een levensloopbestendig ontwerp kan een bijdrage leveren aan het welzijn op langere termijn. Wij zijn de tegelzetter in Breda en omstreken.

De keuze is reuze en over smaak valt te twisten. Uiteindelijk moet de opgeleverde badkamer bij u in de smaak vallen en aan uw wensen voldoen. Echter dient er bij elke keuze rekening gehouden te worden met de natheid en de ventilatie van de badkamer. Voor hele natte gedeelten van de badkamer adviseren wij u om deze te bekleden met wand en vloertegels.

Uiteraard helpen wij u bij het maken van de juiste keuze voor uw badkamer. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zich op het gemak voelt elke keer als u uw badkamer betreedt. Bij FiX'iT Klusservice bent u aan het juiste adres om een badkamer opgeleverd te krijgen waarmee u weer jaren vooruit kan.

Toilet

Misschien wel de meest intieme ruimte van het huis. Vaak ook de kleinste ruimte in uw huis is het toilet. Juist deze ruimte krijgt bij huishoudens meestal té weinig aandacht. Terwijl dankzij het kleine formaat hier snel een andere look aan te geven is.

Mede door onze jarenlange ervaring en opgedane vakkennis is geen uitdaging ons te groot. Of het nu gaat om het werken met kleine (mozaïek) steentjes, grotere tegels of nog niet egaal zijnde wanden. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de kleinste ruimte van ‘t huis, de ruimte wordt waar u graag een moment(je) voor jezelf gaat krijgen. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

Keukenwand

Voor de wanden wordt er veelal gekozen voor tegelwerk in de keuken. Met name rondom het fornuis en de gootsteen. Logisch, daar het gemakkelijk schoon te houden is met een doekje. Tegenwoordig is het ook mogelijk om de keuken volledig te stucen. Door middel van een waterafstotende laag maakt u de keuken snel en eenvoudig schoon. In tegenstelling tot tegels waarin vocht of vuil kan zitten, loopt u daar met stucwerk niet tegenaan. Een combinatie van beide behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Wij denken hierin graag met u mee of het beoogde eindresultaat te realiseren.

Keukenvloer

Op de vloer zal de keuze vaak afhangen van de vloeren in de rest van de woning. Het is zeker geen gemakkelijke opgave. Je kiest de vloer bijpassend bij de rest van de woning en/of uw levensstijl. Houdt met uw keuze rekening met bijvoorbeeld kinderen, vlekken en vallende voorwerpen. Dat uw vloer hierdoor beschadigd raakt wilt u natuurlijk voorkomen. Uitsluiten is haast onmogelijk maar de schade beperken is met de juiste keuze absoluut mogelijk. We kunnen u hier zeker van ons advies voorzien.

Vind u hygiëne en het makkelijk schoonhouden van de keukenvloer belangrijk? Kies dan voor een vlakke/ egale vloer. Keramische tegels zijn erg populair om te leggen in de keuken. Ze zijn te vinden in allerlei vormen, kleuren en maten. Daarbij zijn ze zeer bestendig tegen valschade en vlekken. Let hierbij goed op de sterkte van de tegel en of de tegel over een toplaag beschikt of niet.

Offerte aanvragen

Contact Informatie

FiX'iT Klusservice
Kalshoven 32
4825 AM Breda

KvK nr: 72068477
BTW nr: NL001785658B14

+31 (0)76 204 5360
offerte@fixitklusservice.nl

Contact opnemen met ons? Wij helpen u graag verder!

"Op werkdagen reageren wij binnen 48 uur"

Scroll naar boven