Uw stucwerk laten uitvoeren door FiX'iT Klusservice

Op zoek naar een betrouwbare stukadoor in Breda en omstreken? Door alle verschillende soorten stucwerk ziet u soms door de bomen het bos niet meer. Wij verzorgen graag het stucwerk voor u.

Stukadoor breda

Op zoek naar een betrouwbare stukadoor in Breda en omstreken? Door alle verschillende soorten stucwerk ziet u soms door de bomen het bos niet meer. Besluiten dat u stucwerk wilt is één ding, kiezen voor het juiste stucwerk is stap 2. Om te besluiten welk stucwerk het beste aansluit op uw wensen heeft u natuurlijk meer informatie nodig. De meeste gekozen soorten stucwerk zijn:

Wanden

Wilt u uw wanden behangen of schilderen, maar is de ondergrond niet egaal? Kies dan voor behang klaar of saus klaar stucwerk. De stukadoor brengt een laag pleister aan, waardoor de ondergrond netjes wordt afgewerkt en klaar is voor een mooi behang of een frisse muurverf. Heeft u een betegelde of gemetselde muur en is de ondergrond scheef of ongelijk? Dan brengt de stukadoor een dikke laag raapwerk aan. Dit is een gipslaag met een dikte van 7 millimeter tot 5 centimeter. Zitten er enkel wat schuurtjes of oneffenheden in de ondergrond? Dan voldoet een dunne laag pleister van 1 tot 6 millimeter, dit wordt ook wel pleisterwerk genoemd.

Belangrijkste voordeel:
Vlakke wanden en de perfecte ondergrond voor behangen of sauzen.

Sierpleister

Sierpleister is een decoratieve afwerking voor uw wand(en). Er zijn verschillende varianten van sierpleister. De bekendste is spachtelpleister. Dit is een kunsthars gebonden wandafwerking en laat een korrelstructuur achter op uw wand. Deze structuur komt door de steenkorreltjes die in de spachtelpleister zijn verwerkt. U kunt zelf bepalen hoe fijn of grof de korrel is die bij het stuken van uw wand wordt gebruikt. De korrelgrootte varieert van 1 tot 4 millimeter. De meeste mensen kiezen voor een korrel van 1,2 of 1,5 millimeter dik.

Uw plafond glad maken

Wilt u uw plafonds schilderen, maar is de ondergrond niet egaal? Kies dan voor behang klaar of saus klaar stucwerk. De stukadoor brengt een laag pleister aan, waardoor de ondergrond netjes wordt afgewerkt en klaar is voor een frisse muurverf.

Schuurwerk

Een populaire afwerking voor plafonds is schuurwerk. Schuurwerk is een licht korrelige gipsmortel die de stukadoor in halve slagen op uw plafond aanbrengt. Door deze draaiende bewegingen ontstaat er een speels en uniek patroon, dat er bij verschillend lichtinval steeds anders uitziet. Schuurwerk dient als eindafwerking en uw plafond schilderen is daarom niet nodig. U bent na het stuken direct klaar. Schuurwerk is niet stootvast en zien we om deze reden vaker terug op plafonds dan muren.

Offerte aanvragen

Contact Informatie

FiX'iT Klusservice
Kalshoven 32
4825 AM Breda

KvK nr: 72068477
BTW nr: NL001785658B14

+31 (0)76 204 5360
offerte@fixitklusservice.nl

Contact opnemen met ons? Wij helpen u graag verder!

"Op werkdagen reageren wij binnen 48 uur"

Scroll naar boven