Uw toilet renovatie laten uitvoeren door FiX'iT Klusservice?

Wilt u graag het huidige sanitair vervangen, een toilet of een nieuwe fontein of nieuwe vloer of wandtegels? Wij brengen uw wensen in kaart en maken deze werkelijkheid.

Toilet renovatie breda

Toilet renovatie, betrouwbaar en betaalbaar.

Is uw toiletruimte aan vernieuwing toe? Oude of beschadigde tegels en sanitair kunnen een doorn in het oog zijn. Wilt u graag een mooie moderne toiletruimte? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FiX'iT Klusservice is gespecialiseerd in het renoveren van toiletruimtes. Wij verzorgen toilet renovatie in Breda en omstreken.

De toiletruimte, een ruimte om te ontspannen.

Voorheen was de toiletruimte met name een functionele ruimte. Tegenwoordig ziet men de toiletruimte steeds meer als een ruimte die betrokken wordt bij uw woning. Een aantrekkelijke en comfortabele toiletruimte wordt steeds belangrijker voor huizenbezitters. Heerlijk toch? We zien de mooiste ontwerpen voorbijkomen compleet afgestemd op de wensen van de gebruiker. Wilt u ook een toiletruimte waarin u helemaal thuis voelt en die uiteraard ook functioneel is? Dan kunnen wij u helpen.

Wij realiseren uw wensen.

Wilt u graag het huidige sanitair vervangen, een toilet of een nieuwe fontein of nieuwe vloer of wandtegels? Wilt u enkele delen van uw toiletruimte renoveren of de gehele ruimte. Bij het ontwerp is het ook van belang om na te denken over de toekomst. Een toiletruimte gaat een lange periode mee, dus u wilt er graag vele jaren van kunnen genieten. Wij brengen uw wensen in kaart en maken deze werkelijkheid. Onze installateurs installeren uw nieuwe toiletruimte, zodat u, voordat u het weet, kunt genieten van uw vernieuwde toiletruimte.

Waarom kiezen voor FiX'iT Klusservice?

  • Wij denken met u mee en geven deskundig advies;
  • Vakmanschap, kwaliteit en zorg;
  • Vele jaren kennis en ervaring;
  • Duidelijke communicatie.

Wilt u meer weten over toilet renovatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen

Contact Informatie

FiX'iT Klusservice
Kalshoven 32
4825 AM Breda

KvK nr: 72068477
BTW nr: NL001785658B14

+31 (0)76 204 5360
offerte@fixitklusservice.nl

Contact opnemen met ons? Wij helpen u graag verder!

"Op werkdagen reageren wij binnen 48 uur"

Scroll naar boven