WIJ STAAN VOOR KWALITEIT...

U kunt alle werkzaamheden aan ons overlaten.

Mijn naam is Jack IJpelaar en ik ben de trotse eigenaar van FiX’iT Klusservice. Sinds 2017 ben ik actief in de wereld van renovatie en kluswerkzaamheden in de regio Breda. Mijn passie ligt in het transformeren van ruimtes en het creëren van een prachtig eindresultaat.

Bij FiX’iT Klusservice richten we ons op een breed scala aan diensten om jouw huis te verbeteren in de regio Breda. Of het nu gaat om renovaties, verbouwingen, stucwerk, schilderwerk of andere klussen in en rondom huis, wij hebben de expertise en toewijding om jouw project tot een succes te maken.

Ik werk vaak zelfstandig, maar ik heb ook een betrouwbaar netwerk van vakmensen waarmee ik samenwerk om grotere projecten aan te pakken. Dit stelt ons in staat om flexibel en efficiënt te werken, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Bij FiX’iT Klusservice geloven we in vakmanschap, aandacht voor detail en klanttevredenheid. Jouw wensen staan bij ons centraal en we streven ernaar om jouw idee werkelijkheid te laten worden. Samen kunnen we jouw huis in de regio Breda omtoveren tot de ideale leefomgeving.

Wil je meer weten? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen voor een vrijblijvende offerte of om je project te bespreken. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en jouw ruimtes te laten stralen!

Onze passie voor goed en degelijk klussen is al jarenlang onveranderd gebleven. Wanneer u op zoek gaat naar een klusbedrijf zijn er allerlei aspecten van belang, zoals kwaliteit, betrouwbaarheid, prijs, vakmanschap en expertise. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk gekwalificeerde en gemotiveerde professionals. Elke klant heeft andere wensen. Met onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we uw wensen werkelijkheid kunnen maken. U kunt alle bouwkundige werkzaamheden aan ons overlaten. U kunt vertrouwen op ons vakmanschap, van het fundament tot het schilderwerk, elektrotechniek, plafonds, wanden en vloeren. Over ons doel valt niet te twisten. FiX’iT klusservice is pas tevreden wanneer u dat ook bent!

FiX’iT Klusservice heeft jaren ervaring op het gebied van allerlei klussen in en om het huis. Met veel plezier zetten we ons in voor uw klussen.

WAAROM FIX’IT KLUSSERVICE?..

Bij ons krijgt u vakmanschap voor een betaalbare prijs, kwaliteit, klantgerichtheid en een uitstekende service.

We werken met een glimlach en respect en nemen de tijd om uw persoonlijke behoeften beter te begrijpen. Zo zijn wij u optimaal van dienst in alle omstandigheden en bij elke klus. Als allround vakman staan wij voor u klaar om te helpen met al uw product- en klusvragen.

Uw klus is bij ons in betrouwbare en vakbekwame handen. We kijken er naar uit om samen met u de mogelijkheden te bespreken. De klus wordt van het begin tot oplevering zorgvuldig en professioneel uitgevoerd. We staan voor topkwaliteit en maatwerk voor ieder budget. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt binnen 48 uur een voorstel.

WE KOMEN AFSPRAKEN NA!..

Een goede, duidelijk en eerlijke communicatie vinden wij belangrijk. We komen onze afspraken na. Gedurende de klus blijven we met u in gesprek. Zo zorgen we ervoor dat aan uw verwachtingen wordt voldaan. We zijn pas tevreden als u het ook bent.

ACTUEEL OVERZICHT OVER 2024...

Hieronder een overzicht van de actuele stand van zaken over het jaar 2024...

64

Offerte aanvragen

33

Afgeronde projecten

6

Lopende projecten

76

Tevreden klanten

WAT KLANTEN ZEGGEN...

Wat zeggen onze klanten over ons?

Altijd fijn als je iemand kunt vinden die meteen begrijpt wat je bedoelt en dat vervolgens tot in de puntjes uitvoert. En ook - als het even tegenzit - zelf oplossingen aandraagt. In ons appartement ging het om de renovatie van een badkamer tot het plaatsen van een nieuwe deur, het vervangen van schakelmateriaal en het aanbrengen van nieuwe lichtpunten. Goede communicatie. Duidelijke (financiële) afspraken. Complimenten. Van harte aanbevolen.

Onze badkamer is door FiXit aangepakt. Niet alleen was de kwaliteit van het werk goed, ziet het er goed uit en werkt alles goed; ze waren ook ontzettend vriendelijk, dachten mee over hoe het er het beste uit kon zien, en hielpen ons ook met kleine klusjes die niet op de offerte stonden en helemaal niet hadden gehoeven. Heel fijn bedrijf!

Goede communicatie, ik ben zeer tevreden over de werkwijze mijn huis is weer helemaal als nieuw!
Een absolute aanrader.

Contact opnemen

Contact Informatie

FiX'iT Klusservice
Kalshoven 32
4825 AM Breda

KvK nr: 72068477
BTW nr: NL001785658B14

+31 (0)76 204 5360
contact@fixitklusservice.nl

Liever een offerte aanvragen?

"Op werkdagen streven wij ernaar om te reageren wij binnen 48 uur"

Scroll naar boven