ONZE TARIEVEN...

In overleg is het mogelijk om de klus tegen een vast tarief aan te nemen.

We hanteren een vast uurtarief van ​​€ 50 p/uur inclusief BTW (voor bedrijven exclusief BTW). De gewerkte uren worden afrond op halve uren. In overleg is het mogelijk om de klus tegen een vast tarief aan te nemen.

 1. Wij hanteren een vast uurtarief van € 50 p/u inclusief BTW (voor bedrijven exclusief BTW).
 2. De gewerkte uren worden afgerond op halve uren.
 3. Stuc -en sauswerk wordt berekend per m2. Deze varieert en is afhankelijk van de staat van de muren.
 4. ​In overleg is het mogelijk om de klus tegen een vast tarief aan te nemen.
 5. Materialen, welke door ons zijn gekocht, worden apart berekend.
 6. Afhankelijk van de grootte van de opdracht, worden er werkvoorbereidingsuren in rekening gebracht. Denk aan de tijd die nodig is om materialen uit te zoeken en aan te schaffen.
 7. Vooraf afgegeven prijzen zijn enkel ter indicatie. Het spreekt voor zich dat wanneer de uiteindelijke prijs (veel) afwijkt, dit tijdig gemeld wordt.
 8. Eventuele parkeergelden worden in rekening gebracht.
 9. Afvoer van afval gaat in overleg. Bij het afvoeren van het afval door FiX’iT Klusservice, wordt dit separaat in rekening gebracht.
 10. Voor klussen met een werkhoogte vanaf 3 meter en waarbij een stijger of ladder nodig is, wordt eenmalig een toeslag van € 75,- in rekening gebracht op de totaal factuur, ongeacht de klus.
 11. Op doordeweekse dagen rekenen wij euro 0,30 per gereden kilometer. Op zaterdagen, zon -en feestdagen en bij een spoedklus hanteren wij een vast tarief aan voorrijkosten. Deze bedraagt € 65,- inclusief BTW.
 12. Op zaterdagen, zon -en feestdagen en bij een spoedklus is het uurtarief € 85,- inclusief BTW (voor bedrijven exclusief BTW) plus eventueel bijkomende kosten zoals hierboven omschreven.
 13. Bij service of garantieopdrachten, gemeld 14 dagen na oplevering, word een eenmalig bedrag in rekening gebracht van € 85,-. Service en garantieopdrachten gemeld binnen 14 dagen na oplevering zijn geheel kosteloos.
Betaling geschied direct na oplevering van de klus, mits anders is afgesproken.

ONZE KLANTEN...

Laat u overtuigen door de positieve feedback van onze klanten.

caret-down caret-up caret-left caret-right

Badkamer en toilet renovatie
Jack en zijn collega hebben bij mij de badkamer en toilet gerenoveerd. De heren werken snel en nauwkeurig en denken mee. Fijne communicatie en top werk geleverd! Een absolute aanrader!

Jack en zijn collega hebben bij mij de tegelvloer in de (bij)keuken vervangen. De vloer ligt er strak in en ik ben er heel blij mee. Betrouwbaar bedrijf, houden zich aan de afspraken en fijne mensen. Achteraf zelfs nog belangstelling hoe de verbouwing vordert. Voor een volgende klus ga ik zeker Jack weer bellen.
Betrouwbaar, nauwkeurig, handig, precisie. Vandaag heeft Jack klussen gedaan en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Volgende keer dat ik klussenwerk heb ga ik Jack bellen. Een aanrader.

Contact opnemen

Contact Informatie

FiX'iT Klusservice
Kalshoven 32
4825 AM Breda

KvK nr: 72068477
BTW nr: NL001785658B14

+31 (0)76 204 5360
contact@fixitklusservice.nl

Liever een offerte aanvragen?

"Op werkdagen streven wij ernaar om te reageren wij binnen 48 uur"

Scroll naar boven