Uw vloer laten egaliseren door FiX'iT Klusservice?

Wij zorgen ervoor dat we uw vloer egaliseren, zodat u een geschikte ondervloer krijgt voor uw uiteindelijke afwerkvloer. Wij komen ook langs om te voorkomen dat u achteraf voor verassingen komt te staan.

Vloer egaliseren

Vloer laten egaliseren, betrouwbaar en betaalbaar.

Wij zorgen ervoor dat we uw vloer egaliseren, zodat u een geschikte ondervloer krijgt voor uw uiteindelijke afwerkvloer. Denk bijvoorbeeld aan goede hechting van het materiaal dat daarna wordt aangebracht, opheffen van hoogte verschillen en andere verbeteringen om een geschikte ondervloer te verkrijgen. FiX'iT Klusservice realiseert vloeregalisatie op een bestaande verouderde betonvloeranhydriet gietvloer, tegelvloeren en vele andere ondervloeren voordat de uiteindelijke vloerafwerking wordt aangebracht. Egaliseren vloer gebeurt zowel voor zakelijke- als particuliere doeleinden. Denk daarbij aan vloerverwarmingssystemen, utiliteitsbouw en woningbouw; magazijnen, fabrieken, ziekenhuizen, openbare gebouwen, e.a. Wij verzorgen vloer egaliseren in Breda en omstreken.

Kwaliteit egaliseren vloer

Een goede ondervloer is essentieel voor de duurzaamheid van uw afwerkvloer ofwel designvloer. Voor vloeregalisatie maken we gebruik van een mineraalmortel, daarmee zorgen we dat u een gladde en porie vrije vloer krijgt met weinig krimpvorming. Omdat wij uitsluitend werken met A1 kwaliteit producten krijgt u gegarandeerd een duurzame ondervloer.

Bepalende factoren voor vloer egaliseren kosten

Om de vloer egaliseren kosten te berekenen is de staat van uw huidige ondervloer bepalend. Bij zeer zuigende ondergronden dient een primerlaag te worden aangebracht om te voorkomen dat het mengwater wordt opgenomen door de ondergrond, wat tot problemen kan leiden zoals krimp, het ontstaan van poriën aan het oppervlak of een zwak en stoffig oppervlak.

Betonnen ondergronden dienen mechanisch te worden voor behandeld om de cementhuid te verwijderen en een opgeruwd, hechtsterk en schoon oppervlak te verkrijgen. Slecht beton moet worden verwijderd en oppervlaktebeschadigingen, zoals grindnesten en holle ruimten dienen volledig te worden schoon gehakt. Na alle benodigde voorbehandelingen brengen we de uiteindelijke egaliseren vloer laag aan.

Advies of vloer egaliseren prijs

Om een goede prijs af te geven voor het leveren en aanbrengen van een vloeregalisatie is het voor ons belangrijk om te weten om hoeveel vloeroppervlakte (het aantal m2) het gaat. Om een reële prijs af te geven hebben wij zoveel mogelijk informatie van uw nodig. Bijvoorbeeld een recente foto van uw ondervloer. Wij komen ook langs om te voorkomen dat u achteraf voor verassingen komt te staan.

Meer informatie of een vloer egaliseren prijs ontvangen? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Offerte aanvragen

Contact Informatie

FiX'iT Klusservice
Kalshoven 32
4825 AM Breda

KvK nr: 72068477
BTW nr: NL001785658B14

+31 (0)76 204 5360
offerte@fixitklusservice.nl

Contact opnemen met ons? Wij helpen u graag verder!

"Op werkdagen reageren wij binnen 48 uur"

Scroll naar boven