Sloopwerk

Sloopwerk

Bij FiX'iT Klusservice verzorgen we graag het sloopwerk voor u. Wij verzorgen het sloopwerk in Breda en omstreken. Het is dan ook aan te raden een sloopbedrijf in te schakelen voor uw sloopwerk.

Heeft u een project waarin er gesloopt moet worden?

Bij FiX'iT Klusservice verzorgen we graag het sloopwerk voor u. Wij verzorgen het sloopwerk in Breda en omstreken.

Heeft u een project waarin het van belang is dat er gesloopt wordt, zoals bij een uitbouw of het verbouwen van een bouwval? Dan voert u deze sloopwerkzaamheden waarschijnlijk liever niet zelf uit. Er zijn meerdere redenen waarom u dit niet zelf wilt aanpakken; het moet professioneel gebeuren, het is een risico voor uw veiligheid en het is fysiek een zeer zware klus. Het is dan ook aan te raden een sloopbedrijf in te schakelen. U leest hier meer over sloopwerk.

Sloopwerk

Een activiteit van FiX'iT Klusservice is sloopwerk. Natuurlijk komt het voor dat wij aanvullende werkzaamheden uitvoeren zoals bijvoorbeeld assisteren met het verzamelen en afvoeren van bouw puin maar sloopwerk is en blijft onze corebusiness!

Sloopwerkzaamheden houdt bij ons in dat wij woningen, bedrijfspanden en ander ontroerend goed slopen. Wij kunnen ook, zoals eerder gezegd, ondersteunen met de volgende sloopklussen:

Draagmuur verwijderen

Wilt u uw woning verbouwen en u droom is uw keuken bij de woonkamer betrekken, of de tussenmuur van de gang naar de woonkamer weg te slopen om zo meer woonruimte te creëren? Hiervoor moet u dan een (steunmuur) draagmuur verwijderen of een muur laten uitbreken om zo een praktischer indeling van de ruimte te maken.

Dan kunt u deze klus het beste uitbesteden aan professionals. Een steunmuur, tussenmuur of draagmuur laten verwijderen door een erkend bedrijf is echt veel verstandige dan het zelf doen. Wanneer u al enige kluservaring heeft, dan is het slopen van een normale muur vaak niet zo moeilijk. Bij een dragende wand is dit echter anders.

De functie van een draagmuur zal namelijk uiteraard wel vervangen moeten worden met een andere constructie. Doorgaans worden hier stalen balken voor gebruikt. Uiteraard moet er wel onderzocht worden of de stalen balk voldoende draagvlak heeft om de functie van de draagmuur over te nemen.

Dit kan u dus beter uit laten voeren door ervaren vakmensen. Zo is het nodig om een architect en/of bouwkundige de berekeningen van de op te vangen krachten door te rekenen. Met de berekening kan er daadwerkelijk een constructie ontworpen worden die de functie van de verwijderde draagmuur overneemt.

sloopwerk breda

Bij ons geen lange wachttijden!

"Heeft u een andere wens of wilt u meer informatie of wilt u een prijsopgave? Wij adviseren u graag!"

slopen
Scroll naar boven