kitter breda

Kitwerk

Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw kitwerk in Breda en omstreken. Kitten is iets wat er altijd nog even "snel" bij wordt gedaan bij een verbouwing, renovatie of nieuwbouw.

Uw kitwerk laten uitvoeren door ons?

Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw kitwerk in Breda en omstreken. Kitten is iets wat er altijd nog even "snel" bij wordt gedaan bij een verbouwing, renovatie of nieuwbouw. Maar onderschat het kitwerk niet, het is belangrijk. Kitwerk is het duurzaam afdichten van alle naden, kieren en voegen met een duurzaam elastisch materiaal. Wij verzorgen graag alle soorten kitwerkzaamheden voor u.

Kitwerk badkamer, toilet en keuken

In een badkamer is kitwerk belangrijk om lekkages en schimmelplekken te voorkomen. Omdat een badkamer vaak erg vochtig is, is het van belang om een speciaal soort kit te gebruiken om schimmels en lekkages te voorkomen. Bij FiX'iT Klusservice weten we welke kit we waar moeten gebruiken. Dit geldt ook voor kitwerk in uw toilet of keuken.

Kitwerk beglazing, kozijnen en gevels

Door het afkitten van ramen, kozijnen en gevels zorgt u ervoor dat tocht- en warmteverlies minimaal wordt. Ook geeft het uw woning of pand een prachtige uitstraling. U kunt bij ons terecht voor deskundig en betrouwbaar advies als u niet precies weet waar u aan toe bent.

Kitwerk vloeren en plafonds

Als u uw houten vloer of tegelvloer professioneel en vakkundig laat kitten, kunt u langer van uw prachtige vloer genieten. Bij parketvloeren en tegelvloeren is kitwerk belangrijk omdat er vuil en stof tussen de plinten en voegen kan komen.

Kitwerk galerij en balkon

Als een galerij of balkon niet goed is afgewerkt, kunnen er lekkages ontstaan die zelfs tot binnen kunnen reiken. Bij dit kitwerk is het belangrijk dat de afdichting bestand is tegen de thermische werking van materialen, puntbelasting en veel (regen)water. Wij verzorgen graag het kitwerk voor galerijen, balkonaansluitingen, trappenhuizen en parkeergarages.

Kit verwijderen

Wilt u kit in of rondom uw pand of woning laten verwijden en/of vervangen? Het verwijderen van kit is een lastige klus. Wij verwijderen kit op een bekwame, deskundige en efficiënte manier. Zo kan er eenvoudig weer nieuwe kit aangebracht worden. Weet u niet zeker of uw kit al aan vervanging toe is? Dan komen we graag bij u langs om de huidige situatie te bekijken.

Onderhoud, verbouwing en renovatie

Voor het onderhoud aan uw kitwerk bent u bij ons ook aan het juiste adres. Gaat u verbouwen of renoveren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder met het kitwerk.

kitwerk

Heeft u andere wensen?

Wij adviseren u graag! Neem snel contact met ons op.

Kitwerk breda

Waarom FiX'iT?

"Wij doen wat we beloven, geen onverwachte kosten en communiceren met u over de klus"

Scroll naar boven