Uw Timmerwerk laten uitvoeren door FiX'iT Klusservice?

Op zoek naar een betrouwbare timmerman in Breda en omstreken? Heeft u niet de benodigde kennis of voldoende tijd om zelf timmerwerk uit te voeren? Neem dan contact op met ons. Wij verzorgen graag het timmerwerk voor u.

Timmerman Breda

Timmerman in Breda en omstreken

Op zoek naar een betrouwbare timmerman in Breda en omstreken? Heeft u niet de benodigde kennis of voldoende tijd om zelf timmerwerk uit te voeren? Neem dan contact op met klusbedrijf FiX'iT Klusservice in Breda; de allround klusprofessional. Wij verzorgen graag het timmerwerk voor u. Hieronder een greep van wat wij zoal doen op het gebied van timmerwerkzaamheden:

  • Het timmeren van wanden en plafonds;
  • Het plaatsen van keukens, kastenwanden en vloeren;
  • Alle werkzaamheden op het gebied van hang- en sluitwerk, deuren en kozijnen;
  • Het op maat maken van een kastenwand;
  • Het maken van een inloopkas.

U kunt het niet zo gek bedenken of wij kunnen het maken voor u. We voeren een maatwerk timmerklus snel en efficiënt voor u uit en gaan voor het beste resultaat.

Laat uw timmerwerk uitvoeren door ons

Als timmerman hebben wij ervaring met timmerwerk op diverse gebieden. Laat ook gerust uw schilderwerk, stucwerk, loodgieterswerk aan ons over. We zijn een allround klusbedrijf dat naast timmerwerk ook een complete renovaties van zolder, badkamer, keuken of woning voor u kan uitvoeren.

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus! Wij overleggen met u over de klus en houden u op de hoogte over de ontwikkelingen tijdens het proses om uiteindelijk tot het beste resultaat te komen. Zo voorkomen we dat u toch niet helemaal tevreden bent over het eindresultaat. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent.

Heeft u vragen over timmerwerk in Breda en omstreken, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Offerte aanvragen

Contact Informatie

FiX'iT Klusservice
Kalshoven 32
4825 AM Breda

KvK nr: 72068477
BTW nr: NL001785658B14

+31 (0)76 204 5360
offerte@fixitklusservice.nl

Contact opnemen met ons? Wij helpen u graag verder!

"Op werkdagen reageren wij binnen 48 uur"

Scroll naar boven